Algemeen

Chronische klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, nek- en schouderklachten, rugklachten en spierpijnen zijn beter te behandelen wanneer de achterliggende oorzaak aangepakt wordt.

De oorzaak ligt vaak ergens anders dan waar de klacht zich uit. Vaak ligt de oorzaak van bijvoorbeeld spier-, pees- en gewrichtsproblemen in de stofwisseling of spijsvertering.

Vaak is het mogelijk om relaties te leggen tussen lichamelijke klachten, orgaanverstoringen, emoties en voeding.

De therapie wordt vaak ingezet op al deze gebieden: en is daardoor zeer effectief. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt weer hersteld waardoor klachten kunnen verdwijnen.


Resultaat

De behandeling is zowel gericht op het verminderen van klachten als op ontspanning en balans.

Daarom voel je je na een behandeling lichamelijk vitaler, geestelijk rustiger en emotioneel stabieler.

Door de combinatie van lichaamsbehandeling en de aanvullende therapieën verdwijnen klachten vaak op spectaculaire wijze.


Consult

Een consult bestaat uit gesprek, lichaamsbehandeling  en indien nodig  ontspanningsmethoden.

Soms wordt een diepe ontgiftingskuur geadviseerd, waarbij met homeopatie en bio-energetische middelen veel gifstoffen en sluimerende infecties uit de lichaamsweefsels verdwijnen en het lichaam beter kan functioneren.


Onderzoek en behandeling

Onderzoek en behandeling richt zich behalve op spieren, pezen en gewrichten ook op organen, reflexzones, bindweefselzones, energieblokkades, bewegingsbeperkingen, ademhaling, buikspanning, etc. Er wordt op zoveel mogelijk nivo’s naar de klacht gekeken en behandeld.


De lichaamsbehandeling

Hoewel de lichaamsbehandeling grotendeels uit reinigende en ontspannende massage bestaat, wordt deze aangevuld met andere behandelmethoden zoals acupressuur en zachte manipulaties om meer bewegingsvrijheid te bevorderen in oa. gewrichten, wervels, borstkas, middenrif en om bindweefselverklevingen zacht te maken. Blokkades en spanningen worden zowel energetisch als fysiek behandeld De behandeling is zeer ontspannend en neemt veel pijn en verkramping weg.


Voor wie

Heb je al langere tijd klachten die maar niet overgaan, ook niet door andere therapieën, dan kan er door deze behandelingen vaak nog veel verbeteren.

Deze gecombineerde behandeling geeft meestal beter resultaat dan afzonderlijke therapieën.

Ook als je geen klachten hebt, maar bijvoorbeeld wel last van vermoeidheid of teveel spanningen in je lijf, dan kun je je door deze behandelingen vitaler en meer ontspannen gaan voelen.

Behandeling

HomeUpCare.html
TherapeutTherapeut.html
OntgiftingOntgifting.html
Behandeling
ReactiesReacties.html
LinksLinks.htmlLinks.htmlshapeimage_6_link_0
LocatieLocatie.html
VergoedingVergoeding_2014.html

  Praktijk UpCare

natuurlijk fit en gezond