Ontgiftingskuur.

Het uitgangspunt van deze ontgiftingskuur is dat giftige stoffen, chemische stoffen en ziekmakende micro-organismen het lichaam en de organen kunnen belemmeren om goed te functioneren. Door het lichaam te bevrijden van  storende factoren krijgt het lichaam weer de kans om optimaal te functioneren, in balans te komen en zichzelf te herstellen.


Met deze ontgiftingkuur worden gifstoffen verwijderd en worden gevolgen van bacteriële  infecties, inentingen, schimmels, narcose etc. met een homeopathische kuur behandeld (isonosoden). Deze methode werkt volgens het principe van de gelaagde ontgifting, waarbij stapje voor stapje het lichaam van storende stoffen wordt ontdaan.


Afhankelijk van de persoonlijke situatie en de uitslag van de test die vooraf wordt gedaan duurt de ontgiftingskuur ongeveer 6-9 weken. De homeopathie wordt als persoonlijke kuur bereid uit je eigen lichaamsfrekwenties via een urinemonster. Deze bevat informatie (energetische blauwdruk) van ALLE gifstoffen, micro-organismen, stofwisselingsstoornissenen in je lichaam en zelfs van je emotionele (on)balansen. Deze middelen werken op alle nivo’s en hebben een zeer diepe en herstellende werking.


Resultaat:

Na deze kuur ervaren mensen meer energie en hebben minder of geen vermoeidheidsklachten meer. Het is gebleken dat de o.a. de werking van het hormonale- en auto-immuunsysteem verbetert. De darmen gaan beter functioneren omdat de darmflora herstelt. Ook emotioneel treden vaak grote veranderingen op en komt er meer stabiliteit.

Ziekmakende bacteriën blijken hun eigen gehomeopatiseerde frekwentie niet te kunnen verdragen. Ze gaan dood en worden afgevoerd door het lichaam. Op deze wijze is gebleken dat sluimerende infecties en bv. de Borrelia bacterie, die ziekte van Lyme veroorzaakt, na deze kuur meestal verdwenen zijn uit het lichaam.  


Homeopathie kuur: gedurende 6 weken (in ernstige situaties 9 weken):

* Als ondersteuning voor de ontgifting: met natuurlijke middelen en voeding werken aan
  darmherstel, immuniteit en ontzuring.

  1. Vrijmaken en afvoeren van gifstoffen die van buitenaf (uit milieu, werkzaamheden, voeding etc.) ons lichaam zijn binnengekomen. Het betreft giftige metalen (aluminium, amalgaam e.a.), landbouwgifstoffen (pesticiden e.a.), verdovingen/ narcose, chemische stoffen uit schoonmaakmiddelen, crèmes, shampoos etc. Het betreft ook giftige restanten van medicijnen, bijv. Penicilline, Prednison, inentingen, pilgebruik, antidepressiva etc.

  2. Vrijmaken en afvoeren van gifstoffen die door het lichaam zelf zijn aangemaakt, uit de organen en bindweefsel.


Middelen: homeopathie met energetische informatie van bovengenoemde gifstoffen en micro-organismen, volgens je eigen lichaamsfrequenties (middels de energetische blauwedruk in ochtendurine ). Spagyrische kruidentincturen ter ondersteuning van lever, nieren en lymfesysteem; ontzuringsdruppels, oa. supplementen met een positieve werking op darmen en immuniteit.


Voedingsadvies

Tijdens de ontgiftingskuur wordt een aangepast dieet geadviseerd: vegetarisch en biologisch.


Na de ontgifting gaat het herstelproces door. Veel belemmeringen zijn verdwenen en in de loop der tijd worden weefsels vervangen en vernieuwd. Het lichaam kan zichzelf verder gaan herstellen. Aan het einde van de kuur wordt er nog een uitgebreide test gedaan. Dan wordt er gekeken waarvoor nog ondersteuning/behandeling nodig is.


Herhaling

Tijdens de eerste keer dat deze ontgifting wordt gedaan worden belastende stoffen geschoond die tijdens het hele leven opgestapeld zijn in de weefsels. Indien nodig kan deze kuur na 1 jaar herhaald worden gedaan om de gifstoffen die in dat jaar zijn opgebouwd weer te verwijderen.

Een vervolgkuur gaat dieper dan de eerste keer.


   Ontgifting (detoxkuur)

HomeUpCare.html
TherapeutTherapeut.html
Ontgifting
BehandelingBehandeling.html
ReactiesReacties.html
LinksLinks.html
LocatieLocatie.html
VergoedingVergoeding_2014.html

  Praktijk UpCare

natuurlijk fit en gezond