Wil je een ervaring delen, mail mij, dan wordt het op deze pagina geplaatst

Een paar jaar geleden kwam ik bij Els met heel wat klachten. Ik had vaak stekende buikpijn en ook lage rugpijn met uitstralingen naar mijn been. Hernia zeiden de artsen. Soms wist ik niet of ik nu rugpijn van de buikpijn had of andersom. Bij de gyneacoloog bleek ik na wat operaties verklevingen te hebben. Daar konden ze niet echt iets aan doen. Daar moest ik maar mee leren leven.

Inmiddels gaat het best goed met me. Door de verklevingen in mijn buik te behandelen ging het met mijn rug ook een stuk beter, als of er niet meer aan getrokken werd. Ik heb nu eigenlijk nooit meer last van mijn been en de buikpijn is nog maar zelden. Regelmatig blijf ik onder behandeling. Onderhoudsbeurt zeg maar om de boel los te houden. En als ik dan weer bij Els ben geweest. Voel ik me weer als "nieuw" en helemaal ontspannen.

Lenie de M.


“Mijn zoon van nu 11 jaar, klaagde al 4 jaar over buikpijn. Bij de huisarts kreeg hij verschillende  medicamenten (homeopathie) wat niet hielp.

Daarbij had hij concentratie-, leerproblemen, hoofdpijn en faalangst. Ik ben bij diverse instanties/ hulpverleners geweest en niemand die mij/ hem kon helpen.

Zelf was ik onder behandeling bij Els, toen ik het probleem van mijn zoon vertelde. Els heeft mijn zoon een ontgiftiging kuur aangeraden en een dieet.

Binnen enkele weken had mijn zoon resultaat, zijn buikpijn nam steeds meer af en voelde zich lekkerder in zijn vel. Op school gaat het concentreren met stapjes vooruit, daarbij kreeg hij ook veel meer zelfvertrouwen.

Bovendien heb ik ontstralingspalen en stralingsvrije dect telefoon aangeschaft. Zijn hoofdpijn en onrustig gevoel (ook van zijn huisgenoten) nam aanzienlijk af. Dankzij Els is mijn zoon eindelijk op de goede weg.”

Maryna 48 jaar.


"Al een paar jaar liep ik met allerlei kleine kwaaltjes rond, pijn in mijn maag, stramme spieren, zenuwachtig, eczeem, oorsuizen, droge ogen, opgefokt gevoel en wazig in mijn hoofd.

Ik kon soms niet uit mijn woorden komen en ik was altijd heel erg moe. De huisarts stuurde mij naar de internist. 13 buisjes bloed en wat röntgen foto's verder was de conclusie dat ik helemaal niks mankeerde. Ik kreeg tabletten tegen de maagpijn en ik moest er maar mee leren leven.

Eenmaal onder behandeling bij Els voelde ik mij langzaam aan opknappen. Ik kreeg een dieet en een stevige ontgiftingskuur.  De behandelingen van Els hebben me ook zeer goed gedaan.

Ik heb nu absoluut geen last meer van mijn maag en ik heb veel meer energie. Mijn hoofd voelt weer helder en de exceem op mijn handen is met 95% verminderd, aan de laatste 5% wordt nog gewerkt. Ook mijn oorsuizen is verminderd. Ik ben blij dat ik Els en haar praktijk gevonden heb.”

Marielle  (45 jaar)


“Ik heb jarenlang last gehad van uitstralende pijnen in mijn linkerbeen, mijn linker voetzool was gevoelloos. Na de eerste behandeling van Els werd de pijn al minder en ik kon mijn trapper weer voelen als ik fietste. Na enkele behandelingen was ik pijnvrij. Af en toe laat ik mij nog behandelen, dan blijf ik mij goed voelen”. 

Irene M.


“Voordat ik bij Els in de praktijk kwam had ik allerlei klachten o.a. last van mijn onderrug, jeuk, eczeem op mijn hoofd, trage darmen waar ik Metamucil voor gebruikte en ik werd ‘s nachts vaak wakker. Ik heb een ontgiftingskuur gedaan en regelmatig een supermassage voor mijn rugpijn.

Mijn huid ziet er beter uit. Mijn hoofdhuid is veel beter en mijn darmen werken nu goed zonder medicamenten. Mijn eetpatroon is veranderd doordat ik veel Bioprodukten gebruik.

Momenteel gebruik ik nog voedingssupplementen en heb ik nog af en toe controle.

Het is aan te raden om zo’n kuur eens te doen. Je gaat daarna gezonder leven en je voelt je prettig.” 

Ina  (67 jaar).


“Zo'n twee jaar geleden was mijn energie op. Heftige levenssituaties hadden geresulteerd in uitputting en een hoge bloeddruk. Voor de hoge bloeddruk kreeg ik van de allopathische arts bloeddrukverlagers, die weliswaar hun werk deden, maar ook het laatste restje energie opslorpten.

Haar enthousiaste verhaal over de mogelijkheden van de natuurgeneeskundige behandeling deed me besluiten het er bij Els op te wagen. Na een voorbereidende periode, een detoxprogramma, adviezen over voeding en leefstijl, op mijn situatie afgestemde voedingssupplementen kwam langzaam maar zeker mijn energie weer terug. Ik kon weer een hele dag dat doen wat ik moest en wilde doen zonder me 's middags al uitgeput te voelen. 's Avonds was er nog energie om iets te ondernemen. De bank, die mijn beste vriend was geworden, verhuisde naar het tweede plan. 

Nu, ongeveer twee jaar later, ben ik nog steeds erg blij dat ik toen de stap had genomen. Nog steeds bestaat de dag uit een ochtend, een middag en een avond waarin ik kan doen wat ik wil. Kortom het leven prikkelt weer en daar ben dankbaar voor. 

En de bank........................hij wordt gebruikt waarvoor hij bestemd is: zitten en niet om uitgeput op te liggen.” Dora (59 jaar)


“Op Terschelling 2010 ontmoette ik Els.  Ik schatte haar 10 jaar jonger dan zij was. We raakten in gesprek over gezondheid, energie,voeding en zij had zo'n goed verhaal, dat ik dacht: haar wil ik nader vragen over haar de inhoud van haar werk. En aldus. Ik was moe van jarenlang hard werken en opvoeden. Zij had een goed, geloofwaardig verhaal over ontgiften van je lichaam, over wat voeding doet met je energie of met (latent aanwezige) klachten. Zij heeft mij in een periode van ong.een klein half jaar weer volledig mijn energie teruggeven. En..slanker laten worden. En..mooier en jeugdiger. Het viel niet alleen iedereen op, ik voelde me ook beter dan ooit. En nog: ik heb er veel profijt van gehad en zou het iedereen aanraden!” Teja (65 jaar)


“Ik heb een chronische zenuwaandoening, polyneuropathie MGUS, met als gevolg dat ik moeizaam loop en snel moe ben als ik iets fysieks doe. De aandoening is progressief, ik moet ermee leren leven. Door mijn moeizame tred heb ik gauw last van pijnlijke beenspieren, vermoeide benen en een zeurderige pijn in de heup. Ik bezoek Els al weer ruim twee jaar voor therapeutische massage. De aandoening kan natuurlijk niet worden weggenomen, maar Els zorgt ervoor dat mijn spieren soepel blijven en mijn heup pijnvrij. Ik merk het altijd als er een te geruime tijd tussen is tussen twee behandelingen. Els benadert het lichamelijke systeem als geheel, zij werkt niet alleen aan de probleemplekken. Ik heb soms het gevoel dat ik uit twee delen besta, een onderstel dat hard moet werken en een bovenkant dat het relatief rustig heeft. Na een behandeling van Els zijn de twee delen weer aan elkaar verbonden, zij heeft echt gouden handen. Wat ik in Els waardeer is dat zij niet zomaar iets doet maar dat zij zich verdiept in de problemen, zichzelf telkens bijleert en met nieuwe ideeën komt. Haar meedenken, betrokkenheid, personal touche, holistische kijk, onderscheidt Els wat mij betreft van anderen.”  Frank K. (54 jaar).

   Reacties

HomeUpCare.html
TherapeutTherapeut.html
OntgiftingOntgifting.html
BehandelingBehandeling.html
Reacties
LinksLinks.htmlLinks.htmlshapeimage_6_link_0
LocatieLocatie.html
VergoedingVergoeding_2014.html

  Praktijk UpCare

natuurlijk fit en gezond