Specialisatie

Sinds 1997 werk ik als therapeut in Gouda.

Mijn specialisatie is de “brede aanpak” van klachten d.m.v. ontgiftingskuren (stofwisseling) gecombineerd met lichaamsbehandeling (ontspanning, doorbloeding) en lifestyle (voeding, stralingsreductie, oefeningen etc).

Een gecombineerde behandeling geeft meestal beter resultaat dan afzonderlijke therapieën.

Op deze manier kan er meestal nog veel verbeteren. Vaak ook bij mensen die al allerlei therapieën hebben gedaan en niet meer verder komen.

Naast het therapeutische werk behandel ik ook mensen die komen voor een ontspanningsmassage.

Regelmatig een massage heeft een heilzaam effect. Mensen geven aan dat ze zich beter voelen, minder vaak lichamelijke klachten hebben en beter bestand zijn tegen stress.


Opleidingen

Ik heb opleidingen gevolgd in natuurgeneeskunde, massage- en bewegingstherapie, energetische geneeskunde, emotioneel lichaamswerk, CranioSacraal Therapie, Viscerale (fascie) therapie en Osteopathie (in opleiding).


Waarom doe ik dit werk

Als 17-jarige wist ik al dat ik mensen wilde gaan helpen. Hoe? daar had ik nog geen idee van.

Na gewerkt te hebben als verpleegkundige en daarna 7 jaar als computerprogrammeur ben ik mijn hart gaan volgen en omgeschoold naar alternatieve geneeswijzen.

Ik ontdekte na mijn studie een bijzondere ontgiftingsmethode met een homeopathisch middel, bereid van je eigen lichaams(gif)stoffen. Die overtrof in effectiviteit alle therapieën die ik kende.

Naast mijn werk als massage- en bewegingstherapeute, begeleid ik nu steeds meer mensen met deze ontgiftingskuren. De lichaamsbehandelingen ondersteunen de ontgifting.


Registraties

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VBAG als natuurgeneeskundig therapeut en geregistreerd bij de RBNG.

De behandelingen worden door veel verzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende pakket “alternatieve geneeswijzen”. Voor vergoedingen klik >> hier >>.  Els Droogers (1961)


  1. Natuurgeneeskundig therapeut

  2. Massage- en bewegingstherapeut


HomeUpCare.html
Therapeut
OntgiftingOntgifting.html
BehandelingBehandeling.html
ReactiesReacties.html
LinksLinks.htmlLinks.htmlshapeimage_7_link_0
LocatieLocatie.html
VergoedingVergoeding_2014.html

  Praktijk UpCare

natuurlijk fit en gezond